BESPLATNI FILMOVI ZA GLEDANJE ONLINE I SKIDANJE NOVI 2012

BESPLATNI FILMOVI ZA GLEDANJE ONLINE I SKIDANJE NOVI 2012
BESPLATNI FILMOVI

petak, 2. ožujka 2012.

March 2, 2012
BESPLATNA MUZIKA CECA DRAGANA COLONIA BIJELO DUGME MAGAZIN JELENA ROZGA AZRA Balkan music remix 2011
Odluka je bila da mjesta održavanja koncerata Kings of Strings budu koncertne, a ne sportske dvorane, zagrebački koncert premješten je u KD Vatroslava Lisinskog a u to vrijeme je splitski otkazan.

Kings of Strings - Tommy Emmanuel, Stochelo Rosenberg i Vlatko Stefanovski - trebali su nastupiti 22. treceg u splitskoj Spaladium Areni no zbog nemogućnosti nalaženja adekvatnog prostora koncert je otkazan.

Zagrebački koncert održat će se 20. ožujka i premješten je iz KC Dražen Petrović u dvoranu lisinski. Aleksandar Milić najnovijeg Cecinog studijskog projekta za magazin Blic je otkrio kako je Ceca u potpunost završila snimanje svojeg očekivanog albuma. Unatoč teškom razdoblju u kojem se našla Ceca je skupila snage i za sve svoje obožavatelje odlučila ispuniti riječ da će ove godine uživati u novim pjesmama.

- Radilo se punom parom. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Đoković. Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vrijeme teniskih mečeva nismo svirali i pjevali, već navijali Ona iz poznatih razloga neće promovirati ovaj album kao prethodne. Neće javno istupati, gostovati na televiziji niti održavati koncerte. Umjesto nje o njoj govoriti će njezine obozavateljice , jedna po jedna pjesma moći će se downloadati sa www.miligrammusic.com sajta uz novčanu naknadu, što će biti prvi takav izdavački pothvat u Srbiji, po uzoru na ITunes. Ekskluzivno: Svetlana Ražnatović i Aleksandar Milić zakopali ratne sjekire na inicijativu Marine Tucaković !

Otkrivamo: Mili već radi na Cecinom albumu, koji će izaći u lipnju, na njen rođendan !

Nakon četiri godine od posljednjeg albuna Ceca je obnovila suradnju sa Aleksandar Milić, koji već radi na pripremi pjesama za novi CD koji bi trebao ugledati svjetlo dana na njen 38. rođenadan ove godine.

Već je od ranije poznato kako bi ime albuma trebalo biti "Ide s godinama", a za ostalo čemo se još morati strpiti.“Rado ću zapjevati na Maksimiru, jer znam da u Hrvatskoj imam publiku koja jedva čeka da dođe na koncert”kakve su bile promijene ovaj tjedan ? Kako doznajemo od tima srpske pjevačice i udovice Arkana, točno toliko je vremena trebalo da shvate kako su reakcije s hrvatske strane na njezin planirani nastup u Zagrebu, koji se trebao održati u lipnju, negativne.
Uz to, ni jedan od hrvatskih menadžera nije se želio prihvatiti suorganizacije, pa je cijeli plan pao u vodu.

Menadžeri cece tvrde da im nije jasan razlog zbog kojeg ona nije dobrodošla u Hrvatsku, no odlučili su, dok ne shvate, prestati planirati i opipava teren.Kontroverzni film 'Nečista krv', sa Svetlanom Ražnatović Cecom (38) i Radom Šerbedžijom (65) u glavnim ulogama, nikad nije emitiran u cijelosti. Prikazivanje erotskih scena s Cecom 1991. je spriječio Arkan, no početkom sljedeće godine gledatelji će na televiziji Happy u 12 epizoda moći vidjeti razgolićenu pjevačicu

Film 'Nečista krv' snimljen je 1991. godine. Kad je 1997. prvi put prikazan velikim je dijelom cenzuriran. Gledatelji će nakon 14 godina moći vidjeti i one dijelove filma koje Arkan nije želio da se vide. Šerbedžija je u filmu utjelovio Mitketa, a Ceca Koštanu. U seriji koju je režirao Stojan Stojčić glume i Ljuba Tadić, Neda Arnerić, Mato Jovanovski, Dušica Žegarac, Filip Gajić i Maja Stojanović.

- Radujem se što smo otkupili seriju u režiji Stojana Stojčića i počet ćemo je prikazivati u siječnju. Cecino sudjelovanje će dodatno utjecati na popularnost serije. Ona u seriji pjeva, glumi i jedan je od glavnih likova. Vidjet ćete je kao nikad dosad - izjavio je za Press Milomir Marić na čije je inzistiranje 2005. godine na BK televiziji prikazan film u kojem Ceca pjeva jednu pjesmu.

1 komentar: