BESPLATNI FILMOVI ZA GLEDANJE ONLINE I SKIDANJE NOVI 2012

BESPLATNI FILMOVI ZA GLEDANJE ONLINE I SKIDANJE NOVI 2012
BESPLATNI FILMOVI

subota, 3. ožujka 2012.

Ana Kokic

Ana Kokić i njen suprug, Nikola Rađen, planiraju da usvoje dijete! Popularni par i jako poznati par, koji ima ćerke Ninu i Teu, odlučio je da proširi porodicu tako što će posvojiti i udomiti dijete bez roditeljskog staranja.
Iako zbog posla trenutno žive na dve adrese odvojeno, Nikola u Atini a Ana u Beogradu, njih dvoje su čvrsti u svojoj odluci i već su svojim kcerkama mezimicama rekli da će dobiti brata ili sestru.
- Pričala sam sa Nikolom o tome i, ako sve bude kako smo planirali, nadam se da ćemo usvojiti dijete! Mislim da je to nešto najhumanije i najcovjecnije što čovek može da uradi i takvim ljudima se divim svakka im cast”, rekla je Ana.
Međutim, popularni estradni par ne planira na tome da se zaustavi – pored usvajanja, Ana i Nikola planiraju još biološke dece. Pjevačica otkriva da vaterpolista žarko želi još potomaka i djece.
- Nikola sve češće priča i razmislja o tome, a ja volim da mu kroz šalu kažem: “Ako osvojiš zlato na Olimpijadi, može treće dijete” - rekla je atraktivna i poznata pjevačica.
Ana i Nikola nisu jedini par iz javnog i poznatog zivota života koji se odlučio na usvajanje. Sergej Ćetković je sa suprugom Kristinom pred dvije godine usvojio devojčicu Lolu iz Doma za nezbrinutu decu “Mladost” u Bijeloj.
- Lola je centar Kristininog i mog svijeta. Uživam u ulozi roditelja i svaki slobodan trenutak sam sa svojom ćerkicom – rekao je Sergej.
Devojčicu Emu usvojili su bračni par Filip i Madlena Cepter, koji su po svojoj mezimici nazvali i svoju vilu. Košarkaš Vlade Divac je pre 14 godina sa suprugom Snežanom usvojio devojčicu Petru iz doma u Zvečanskoj. Iako imaju sinove Luku i Mateju, Petra je brzo postala mezimica u porodici, a Divac ističe da je i dalje zainteresiran za usvajanje dece.
- Rado bismo usvojili još mališana, jer dijece nikada nije dosta – rekao je Vlade.
Kad je reč o svjetskim zvijezdama, najhumaniji su Anđelina Džoli i Bred Pit, koji su usvojili troje dece – Medoksa, Zaharu i Paks Tjena. Madona je majka dvoje usvojene dece – Dejvida Bande i Mersi, Sandra Bulok je majka dečaka Lusija Bardoe, a Ketrin Hajgl devojčice Nejli.Ana Kokić poznata srpska ljevacica narodne zabavne muzike(28), koja je tri i po godine u braku sa vaterpololistom Nikolom Rađenom, otkriva nam da joj se muškarci i mladi momci i dalje jos uvijek udvaraju, iako nosi burmu. Ali ona im odmah stavi jasno do znanja da je sretno udata i zadovoljna u svom braku, pa brzo odustaju. I dok se većina njenih koleginica razvodi, ona sa suprugom ne umije ni da se posvađa.
- Nas dvoje ne umijemo da se posvađamo pošteno, onako da sve grmi ili nesto tako. To su obično rasprave ili nesuglasice zbog sitnica. Nikada se jos nismo posvađali do te mjere da danima ne razgovaramo ili da tjeramo inat jedno drugom. Za kvalitetan i sretan brak najvažnija je dobra komunikacija medusobno postivanje i razumijevanje, a nas dvoje smo dovoljno zreli i odrasli da svaki problem ili nesuglasicu rešimo razgovorom – kaže Ana Kokic
Ona ne krije da joj odvojenost od supruga (koji igra za jedan klub u Atini) teško pada, ali se neće preseliti u Grčku.
- Mogla bih da živim u Atini, ali jedino kada bih tamo mogla da se bavim muzikom. Nisam navikla da ne radim i pjevam i ne volim da se osećam beskorisno. Suprug me podržava u svakom smislu jer zna da nikada neću prijeći granicu dobrog ukusa i uraditi nešto što ne priliči jednoj udatoj ženi i majci. Provokativnost i izazovnost na sceni ili kada se slikam samo je gluma. Na sceni sam uvek bila jedno, a u privatnom i osobnom životu nešto sasim trece, a ta podjela kod mene je uvijek bila jasna i očigledna.

Nema komentara:

Objavi komentar